Uv geli Marcy so proizvedeni z najnovejšo tehnologijo in so uporabljeni le najboljši materiali. Delo z njimi je zelo enostavno.Naši gradilni  geli so primerni za začetnice,profesionalne nohtne stilistke in prav tako tudi mojstrice :-) Naši gradilni in barvni geli so primerni za vse vrste lučk (UV/LED/CCFL)

Zaključni Top Geli 

Trenutno je na voljo 4 izdelkov.
DIAMOND TOP GEL  je močan  zaključni top gel z visokim sijajem , primeren za gel,akrilne in acrygel nohte,torej je primeren za vse tehnike podaljševanja nohtov,  zelo prilagodljiv  ki nudi  visok sijaj, ne poka, ne porumeni, primeren za vse lučke, brez kislin (UV,LED,CCFL). Vsebina 30ml v alu lončku.
22,90 €
Na zalogi
SHIMMER DIAMOND TOP GEL  je   zaključni top gel z visokim sijajem z drobnimi bleščicami, primeren za gel,akrilne in acrygel nohte,torej je primeren za vse tehnike podaljševanja nohtov,  zelo prilagodljiv  ki nudi  visok sijaj, ne poka, ne porumeni, primeren za vse lučke, brez kislin (UV,LED,CCFL). Vsebina 15ml v črni stekleni flaški z čopičem.
18,90 €
Na zalogi
brezdisperzijski zaključni top gel z mat efektom,primeren tudi za delo z gellakom/permanetno lakiranje fleksibilen,prilagodljiv,redka konzistenca-ne odebeli nohta,brez kislin primeren za UV,CCFL ter LED lučke čas sušenja: UV-120sec                    LED ali CCFL 30-60SEC vsebina: 15ml UV/LED ULTRA MATT FLEXI top gel v stekleni embalaži z čopičem.
14,90 €
Na zalogi
Prikazano 1 - 4 od 4 izdelkov

Na vrh